Kako Vam možemo pomoći?

Posebno mi je drago što Vam mogu predstaviti naše društvo.

Osnovano 1957. godine naše je društvo kroz niz godina prikupljalo vrijedna iskustva u proizvodnji parnih kotlova, tlačnih spremnika i izmjenjivača topline. Isto tako neprestano smo ulagali u razvoj proizvodnje kako bi našim Kupcima pružili najkvalitetniji proizvod.

Okrenuti budućnosti, kontinuiranom razvoju i prihvaćanju mogućnosti visoke tehnologije uspjeli smo u zadnjih dvadestak godina razviti suvremene proizvode koji po kvaliteti, izgledu i dizajnu te funkcionalnosti, nimalo ne zaostaju za europskim i svjetskim proizvođačima kotlovskih postrojenja.

Upravo su parna kotlovska postrojenja naš primarni proizvodni program. Opremljena po europskim normama i propisima zadovoljavaju i najstrože kriterije, a korisnicima pružaju prvenstveno pouzdanost i sigurnost u radu. Nije nezanemarivo i spomenuti jednostavnost rukovanja omogućenu suvremenim pomagalima poput osobnog računala ili mobilnog telefona.

Uz kotlovska postrojenja proizvodimo i široku paletu najrazličitijih tlačnih i netlačnih spremnika te ostalih proizvoda, ispunjavajući pritom sve tehničke i tehnološke zahtjeve Kupaca.

Kao temelj našeg uspjeha izdvojio bih upravo našu usmjerenost k izradi proizvoda koji će u potpunosti zadovoljiti potrebe Kupca. Ne tražimo od Vas da se prilagodite našim proizvodima, mi ćemo ih prilagoditi za Vas.

Kako bi se u to uvjerili pozivam Vas da upoznate TPK Orometal d.d.; siguran sam da Vas nećemo razočarati.

Dragutin Družinec, dipl. ing. stroj., direktor